Magnus Hjelm Interactive

Funktioner i ett publiceringsverktyg

Kort sammanfattning av olika funktioner som finns i vårt publiceringsverktyg.

Vad går att göra med ett publiceringsverktyg?

MHIpublish är ett komplett publiceringsverktyg, CMS, med många funktioner inbyggt. Du kan, om behovet finns, lägga till olika moduler för smidig hantering av till exempel nyheter, sportresultat etc.

Redigera menyer

Med vårt publiceringsverktyg ksn du själv skapa menyer. Du kan både lägga till hvudkategorier och underkategorier. Allt detta görs via webbaserade kontrollpanelen som finns inbyggt i MHIpublish.

Lägga till samt redigera sidor

Redigering av sidor med ett publiceringsverktygVia kontrollpanelen lägger du enkelt till nya sidor samt redigerar innehållet på befintliga sidor. Redigeringen av sidor görs med en så kallad WYSIWYG-editor. Du kommer med största sannolikhet känna igen dig från andra applikationer som till exempel Microsoft Word och liknande ordbehandlingsprogram. Editorn fungerar i stort sett som Word, d.v.s du ser precis vad du gör direkt på skärmen. För att lägga till bilder på sidor laddar du först upp bilderna via kontrollpanelen för att sedan infoga dem på vanligt sätt med hjälp av editorn, enkelt och smidigt.

Fil och bildarkiv

I MHIpublish publiceringsverktyg finns det ett fil- och bildarkiv. Där kan du själv ladda upp bilder och filer som du sedan kan använda på sidor eller som separata dokument.

Fördelar med ett publiceringssystem
Sökmotorvänligt publiceringssystem
Vårt publiceringsverktyg MHIpublish
Kunder som använder vårt publiceringsverktyg
Moduler till MHIpublish publiceringsverktyg

Hemsidor

Webbdesign

Applikationer och kundanpassningar

Publiceringsverktyg

Publiceringssystem

Grafisk formgivning

 

Översikt | Kontakt | Copyright © 2007 Magnus Hjelm Interactive